La Pitarie | Despre noi
15323
page-template-default,page,page-id-15323,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Inceputuri 

In 1994 am deschis brutaria Glencora, dupa numele bunicii care ne-a transmis dragostea pentru acest mestesug. Am inceput folosind ingrediente locale, framantand de mana si folosind cuptoare traditionale. Produsele noastre au castigat rapid admiratia clientilor si in scurt timp am fost nevoiti sa marim spatiul de productie impreuna cu echipa.

Anii de inceput au fost cei mai grei insa au ramas amintiri frumoase in sufletul nostru, iar dragoste pentru brutaria si produsele noastre au continuat sa creasca datorita clientilor nostri fideli.

Maturizare

Am crescut natural, asemeni unui aluat in conditii prielnice. De la an la an am cautat sa aducem in echipa oameni harnici si priceputi. Am invatat, am testat si am pregatit produse noi cat mai aproape de gustul si dorintele clientilor nostri. Am mers la cursuri si targuri de specialitate pentru a invata si aduce in brutaria noastra tehnologie moderna care sa ne ajute sa pastram retetele cat mai aproape de cele originale dar care sa ne ajute sa ne aliniem la standardele technologice si de igiena specifice zilelor noastre si legilor in vigoare.

Am reusit astfel sa imbunatatim cantitatea de productie si timpul de racire si ambalare pentru a pastra calitatile si prospetimea produselor.

“La Pitarie”

Chiar daca am ajuns la o faza matura a sistemului de productie, racire, procesare, ambalare si distributie, brutaria noastra a ramas practic o afacere de suflet, o afacere condusa in continuare de familie. Toti membrii familiei fiind implicati activ in diferite departamente, fiecare punand suflet si energie in fiecare zi pentru a oferi aceeasi calitate pentru care ne straduim de 24 ani incoace.

Astfel ca sa pastram spiritul vremurilor de demult in aceste timpuri care ne imping sa ne indepartam de traditii, am hotarat sa ne schimbam numele cu unul mai simplu si traditional – “La Pitărie”. Un nume care defineste ceea ce facem cu dragoste de atatia ani, un nume care sa ne aminteasca de trecut, cand timpul trecea mai domol si ingredientele erau mai putine iar gustul mai bogat.

Te asteptam sa gusti produsele noastre.